Reageren

Heeft u nog vragen op het gebied van de Wet WOZ? Leg ze gerust aan ons voor. Dit kan via e-mail: woz@gembest.nl. Onze medewerkers staan u ook graag telefonisch te woord: 14 0499 (zes cijfers). Zij zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur te bereiken. U kunt via dit digitale WOZ-loket bovendien:

Uw taxatieverslag opvragen
Ga naar Taxatieverslag. Vraag het taxatieverslag op. Wanneer u van mening bent dat de gegevens op het taxatieverslag (objectkenmerken en/of vastgestelde waarde) onjuist zijn, dan kunt u bezwaar indienen.

Bezwaar indienen tegen de WOZ-beschikking en/of de aanslag gemeentelijke belastingen
Binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag/beschikking kunt u schriftelijk bezwaar maken. Uw bezwaarschrift kunt u gemotiveerd en ondertekend sturen naar de gemeente Best, t.a.v. de WOZ-/ Heffingsambtenaar, Postbus 50, 5680 AB Best. U kunt het bezwaarschrift niet per e-mail insturen.
Zorg voor het indienen dat u op de hoogte bent van de informatie. Lees daarvoor de toelichting behorend bij de beschikking. Kijk ook even onder de knoppen Wet WOZ, Vragen en antwoorden en Waardering.